Välkommen till Yara

Yara erbjuder kunskap, produkter och lösningar som bidrar till att förbättra lönsamheten för lantbrukare, återförsäljare och industrier, samtidigt som jordens resurser, livsmedel och miljö värnas. Vi främjar en kultur som sätter säkerheten främst; för våra anställda, för våra samarbetspartners och för hela samhället. Yara verkar i över 150 länder och har drygt 12 000 anställda.

yara north america terminal

Yara Sverige

I Sverige har Yara två företag: Yara AB och Yara Miljö. Vi arbetar bland annat med växtnäring för bättre skördar, teknisk ammoniumnitrat till civila sprängämnen, foderfosfater, rening av kväveoxider från industrin, biologisk behandling av avloppsvatten och betongtillsatsmedel.

Sustainable thumb

Hållbarhet

Yara tillhandahåller lösningar för ett hållbart jordbruk och en hållbar miljö. Vi är ett internationellt företag som arbetar aktivt med globala utmaningar.

Yara Global thumb

Yara Globalt

Läs mer om Yaras nyckeltal, vision och strategi, forskning och utveckling, våra globala verksamheter samt kultur och historia.

Careers promo image

Karriär

Yara växer och har för avsikt att fortsätta växa. Som det stora globala företaget lockar Yara massor av begåvade människor från hela världen.