NOx-reduktion för fordon, anläggningar och fartyg

Yara är en av de ledande leverantörerna av kompletta kontrollsystem för NOx-utsläpp som är baserade på SNCR- och SCR-system och urea och ammoniak som reduktionsmedel. Under många årtionden har vi levererat och installerat hundratals anläggningar världen över. Vi erbjuder våra kunder en unik kompetens och expertis inom industri-, transport- och sjöfartssektorn för reduktion av NOx-utsläpp.

Vi är även världens största producent av AdBlue, en mycket ren urealösning som används i SCR-fordon: lastbilar, traktorer, bussar, bilar osv, i syfte att minska NOx-utsläppen. Vi erbjuder ett flertal förpackningar för att täcka alla behov.

NOx reduction

AdBlue för dieselfordon med SCR-teknik

Yara har flera fabriker världen över som producerar AdBlue. Tack vare vår produktionskapacitet för AdBlue kan vi erbjuda våra kunder avbrottsfria leveranser. Yaras AdBlue-varumärke Air1 distribueras via ett nätverk av godkända distributörer världen över, och du kan även köpa Air1 AdBlue från Yara på dieselstationer avsedda för kommersiella fordon. Oavsett vilket fordon du har så har vi lösningen du behöver när det gäller förpackning, utrustning eller utbildning kring AdBlue.

Vi svarar gärna på alla dina frågor om AdBlue.

system to reduce NOx

NOxCare: system för NOx-reduktion på industrianläggningar

Industriella utsläpp, och då i synnerhet NOx-utsläpp, regleras allt hårdare. Anläggningar måste uppfylla dessa nya förordningar. Yara är ledande inom SNCR-teknik och leverans av reduktionsmedel. På hundratals anläggningar världen över hjälper vi våra industriella kunder att designa, bygga och hantera de system för NOx-reduktion som kunderna behöver.

Reducing agents for NOx control

SCR-teknik och urea som reduktionsmedel för sjöfartssektorn

När det gäller NOx-reduktion inom sjöfartssektorn kan du lita på Yara och Wilhelmsen Maritime Services. I vår marina NOxCare-lösning ingår design och konstruktion av SCR-system, leverans av reduktionsmedel samt efterköpstjänster inkluderande reservdelar.