Tankmix™

Tankmix är en databas som innehåller anvisningar för att blanda YaraVita bladgödselmedel med olika växtskyddsmedel.

TankMixIT image

Denna tjänst hjälper dig att fatta rätt beslut innan du blandar och besprutar dina grödor. Den är uppbyggd som en databas med tusentals blandningar av två eller flera ingredienser i mixen . Varje test i Tankmix genomförs under kontrollerade förhållanden i våra laboratorier för produktutveckling i enlighet med riktlinjerna i BS EN ISO 9001:2000. YaraVita-produkterna blandningstestas kontinuerligt med växtskyddsprodukter och databasen uppdateras när nya försök utförts. Databasen kan nås på två sätt; via internet på www.tankmix.com eller som app; TankmixIT.

Tankmix på internet

Tankmix är gratis och lätt att använda. Gå till www.tankmix.com, läs och acceptera villkoren, välj land för att få tillgång till rätt sortiment. Välj sedan  YaraVita produkten och de övriga ingredienserna i blandningen. En lista kommer att visas över alla laboratorieförsök som genomförts med de valda produkterna och de resultat som erhölls. Skulle den önskade blandningen inte existera, är det möjligt att begära att ett test utförs. Om ingredienserna i sammansättningen finns i våra laboratorier, kan ett test utföras inom några timmar. 

Du kan också registrera dig för åtkomst till andra funktioner, såsom, utökad produktinformation, säkerhetsdatablad, rekommendationer för Yara Vita produkter. Dessutom får du snabbare tillgång till resultat via det automatiska inloggningssystemet .

TankMixIT QR Code

TankmixIT som app


TankmixIT är en app där du lika enkelt kan få information om produkternas blandbarhet. Ladda ner appen gratis och följ instruktionerna på skärmen.

Du kan skanna QR-koden med din smartphone för nedladdning. Om du läser texten från din smartphone eller surfplatta, klicka på länken nedan. 

Ladda ner till din mobila enhet

Eftersom det finns många faktorer som kan påverka prestandan utomhus, rekommenderar vi att Yara Tankmix och TankMixIT användas som en vägledning.