Kalksalpeter ska spridas Kalksalpeter ska spridas

Miljösmarta säckar som märks

Som en del av vårt klimatarbete övergår vi nu successivt till gödselsäckar tillverkade av 30 % återvunnen plast. Därför märks våra gödselsäckar med den här symbolen. De nya säckarna har samma tekniska egenskaper och styrka, det är endast färgen som kan se lite annorlunda ut. Säckarna uppfyller samma standarder och certifieringar som de som tillverkas av 100 % ny plast.

Märket för återvunnen plast

Växtnäringssortiment

Utforska Yara växtnäringssortiment och hitta rätt gödselmedel till ditt lantbruk, eller skrolla ner för att söka för en specifik produkt.
YlaraMila produktfamilj

YaraMila® - NPKS

YaraMila är vårt sortiment för NPK-gödselmedel. Sortimentet är speciellt anpassat för svenskt lantbruk med hänsyn till grödor, jordar och klimat och möjliggör en balanserad gödsling som är anpassad till markens näringsleverans och till grödans behov.
YaraBela Sulfan Axan

YaraBela® - AXAN®, SULFAN™ och SUPRASALPETER N27

YaraBela produkterna innehåller 50/50 nitrat och ammoniumkväve vilket ger hög effektivitet och precision i modernt lantbruk. Sortimentet innehåller produkterna AXAN, SULFAN och SUPRASALPETER N27.
YaraLiva produktfamilj

YaraLiva® - KALKSALPETER™ NITRABOR™

YaraLiva-sortimentet innehåller produkter baserade på kalciumnitrat. I vårt sortiment för det svenska lantbruket ingår KALKSALPETER och NITRABOR.
YaraSuna för ekologisk odling

YaraSuna™ - Organisk gödsel (EKO)

YaraSuna består av organisk gödsel baserat på återvunna näringsämnen. YaraSuna BIO 9-3-1 är certifierad för ekologisk odling enligt KRAV av Kiwa Certification AB. Lämpliga användningsområden är spannmål, oljeväxter, potatis samt gräsfrövall.
Yara storsäckar på pall

YaraTera™ - Näringsbevattning

YaraTera är ett komplett sortiment av helt lösliga gödselmedel för användning vid näringsbevattning där näringsämnen och vatten kan blandas för att maximera både skörd och kvalitet. Här hittar du även Rexolin-sortimentet som används för näringsbevattning.
YaraVita produktfamilj

YaraVita® - Bladgödsel

YaraVita är flytande bladgödslingsprodukter som har formulerats för att uppnå en säker effekt. Produkterna har en dokumenterat god blandbarhet med de flesta växtskyddsmedel.
Bild på säckar med Skog-CAN och UREA

Övriga produkter

Här kan du bläddra i sortimentskatalogen

Hitta rätt produkt

Search

produkter funna

Filter

Välj näringsämnen

Välj användningsområde

Välj produktfamilj

produkter funna

Search
Clear search
loading