Concrete Accelerator Admixture

Betongtillsatsmedel

Letar du efter en accelerator som betongtillsatsmedel som ger resultatförbättring oavsett väder?

NitCal, Yaras betongtillsatsmedel är en lösning du kan använda oavsett väderlek. Det tillsätts i betongen antingen innan eller under blandningen, för att ändra betongens egenskaper.

  • När du väljer Yaras NitCal på vintern behöver du inte stoppa konstruktionsarbeten på grund av kallt väder. NitCal fungerar som en effektiv bindetidssaccelerator även när det är mycket kallt, så att du kan utföra betongarbeten på byggarbetsplatsen och korta ner processtiderna.
  • I varmt väder på sommaren gör bindetidsacceleratorn att ytan hydratiseras snabbare så att du undviker fuktförluster. NitCal motverkar ytsprickor hos förgjutna komponenter (prefab) och detta gäller även för balkar, block och andra komponenter som gjuts på plats i områden med varmt väder.
contact us
contact us
Elena Gjetanger
Elena Gjetanger
Industrial Nitrates

Lär mer om betongtillsatsmedel

NitCal från Yara har sålts i mer än tjugo år världen över, antingen som flytande lösning eller som granulat. Produkten används av betongtillverkare och i projekt för alla typer av konstruktioner som byggnader, anläggningar, broar o.s.v. Yara är världens största producent av nitrater. Vår forsknings- och utvecklingsavdelning utnyttjar sin kompetens och erfarenhet till att kontinuerligt utveckla nya metoder och lösningar för olika industrier.