atfarm - plattformen med många verktyg

atfarm är en plattform för såväl handverktyg som digitala lösningar framtagna för att underlätta din vardag på gården.

Knud Nissen berättar om plattformen atfarm och vilka funktioner som finns idag.

Man i fält
Man i fält

Skapa ett atfarmkonto

Registrera dig kostnadsfritt här

Det är helt kostnadsfritt att rita in gårdens fält, titta på biomassakartor och att mäta med äldre version av Yara N-Tester. Vill du, kan du köpa till möjllighet att generera tilldelningsfiler och prenumeration på N-Tester BT. För prenumeration av N-Tester BT klickar du på ”uppgraderingar” längst ner till vänster och kommer då till beställningssidan.

Händer med planta

atfarms nya rådgivarfunktion

atfarms rådgivarfunktion är kostnadsfri. Med rådgivarfunktionen får du överblick över alla dina kunders fält och data, du kan enkelt gå in på dina kunders atfarm-konto och arbeta med fälten. Du kan hjälpa lantbrukaren att skapa fält, och du kan följa utvecklingen under hela säsongen med hjälp av satellitbilder.

Med din N-Tester BT (även äldre N-Tester fungerar) kan du göra mätningar hos lantbrukaren och spara mätningarna från fälten, atfarm gör det enkelt att hålla reda på de olika mätningarna och dela dem med kunden. 

Om du som rådgivare vill hjälpa din kund att göra tilldelningsfiler för fält, måste lantbrukaren ha ett aktivt abonnemang för variabel tilldelning på atfarm. Då kan du också hjälpa till med export av tilldelningsfiler.