Förpackningsalternativ

Vi har ett särskilt sortiment med förpackningar för AdBlue som passar för terrängfordon och maskiner. I det finns även mekaniska pumpar som gör att du kan fylla på AdBlue i din traktor eller maskin på alla typer av anläggningar eller ute på fältet, så du kan lita på att Yara och våra återförsäljare tillhandahåller AdBlue som passar dina behov.

Mängden AdBlue du förbrukar avgör vilken förpackning du bör välja, t.ex. enstaka dunkar, ett fat eller en IBC-behållare. För kunder med en större förbrukning av AdBlue kan vi leverera i bulk eller till särskilda bulktankar.

Vårt kommersiella team kan hjälpa dig att välja vilket alternativ som är bäst för dig. Vårt nätverk av Air1-distributörer kan leverera AdBlue till dig inom 3 dagar från din beställning. I vårt sortiment finns:

  • Förpackningar med AdBlue: AdBlue-dunkar på 10 l, AdBlue-fat på 210 l, IBC-behållare med AdBlue på 1 000 l
  • AdBlue i bulk, som levereras direkt till din anläggning i en minibulktank eller i underjordiska tankar som levereras med tankbil

 

 

10L can

Dunk med 10 l

Om du bara har en enda traktor eller terrängmaskin med SCR så är det den här 10-litersdunken med AdBlue du behöver. Den här dunken är:

  • Lätt att transportera
  • Lätt att använda när du fyller tanken

Munstycke medföljer, häll utan att spilla
Du kan köpa våra AdBlue-dunkar från bensinstationer, Air1-leverantörer eller från din bilhandlare.

 

210L Drums 

Fat

If you have a few tractors or other off-road vehicles with SCR engines, you can easily choose the 210 Litre drums. Correctly stored, you can store AdBlue on your site for 12 months.

Please contact us to request a quotation

 

IBC Container

 

IBC container – 1000 l

För operatörer med flera jordbruksmaskiner, flygplatsfordon eller grävmaskiner på en och samma plats rekommenderar vi att du väljer en IBC-behållare för AdBlue. De här IBC-behållarna på 1 000 liter är en flexibel lösning som kompletterar din bränsleförvaring.

Kontakta oss för en offert.

 

AdBlue i bulk

Om du har ett flertal SCR-traktorer eller -maskiner är en bulklösning för AdBlue det bästa alternativet för din gård eller anläggning. Vi erbjuder en enkel och prisvärd bulklösning för AdBlue tillsammans med Air1:

  • AdBlue-tankar finns från 2 500 liter och uppåt, du kan kontrollera lagret med telemetri och tankarna har dubbla dispensrar så att du kan fylla på två fordon samtidigt
  • Vi kan installera bulktankar på din mark eller i din anläggning, och vi kan installera tankarna som tillägg till din enhet för diesellagring vid behov

Anpassade tankar finns för storkonsumenter. Kontakta oss för en offert. Kontakta oss om du vill ha mer information.

Roger Oldberg
Roger Oldberg
Sales Manager Adblue / Air1

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).