Finns hos alla OEM-distributörer

För OEM-delar kommer Yaras marknadsledande position och dokumenterad erfarenhet i AdBlue att vara ovärderlig. Med fem primära produktionsanläggningar - två av dem världens största - har vi tankar och terminaler bokstavligen över hela världen.

   

Yaras AdBlue finns i lämpliga mängder och format för:

  • Första fyllningen i OEM-fabriken
  • Hos återförsäljare eller verkstäder
  • Hos återförsäljare med egna förpackningar

Säker hantering

AdBlue från Yara är en produkt som är säker att hantera och enkel att förvara och som utan problem kan integreras i din produktportfölj och med dina hälso- och säkerhetsprocedurer.

Yaras enastående globala närvaro och närhet till marknaden tillåter en effektiv och konkurrenskraftig bulkleverans av AdBlue till sina lokala kunder med just-in-time-leveranser.

Lågkostnadsformat för första fyllningen och för eftermarknadsservice eller påfyllning på verkstäder

Yaras 1000-liters bulkbehållare (kallad IBC - Imtermediate Bulk Container) och 210-litersfat är riktiga lågkostnadsalternativ. IBC-behållarna och faten är anpassade för ändamålet och erbjuder enkel montering till ett bra pris som lätt passar in i produktionsprocessen, eller kan användas av handelns verkstadspersonal i samband med service och underhåll av kundernas bilar.

Eftermarknad - tillhandahållande av påfyllning för bilister

Yaras AdBlue påfyllningssortiment för företags- och privatkunder som gör egna påfyllningar eller distribuerar finns i följande format:

  • 10-liters burkar
  • 5-liters burkar
  • 1,89 liters flaskor
  • 3,5 liters påsar

Leverans av dessa förpackade produkter till OEM-återförsäljare säkerställs genom användning av lokala påfyllningsfunktioner.

Yara's AdBlue refill range

Roger Oldberg
Roger Oldberg
Sales Manager Adblue / Air1

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).